ŞANLIURFA / BOZOVA - Yaslıca Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu

Yaslıca Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu

YASLICA MAH. ALTUNDAĞ CAD. NO 95 BOZOVA / ŞANLIURFA
Vizyon
1.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2.Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. 3.Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olsun. 4.Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 5.Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır. 6.Gelişen eğitim sisteminde yenilikçi, rekabetçi, özel ve değer katan çözümlerle öğrencilerimizin ve velilerimizin bir numaralı tercihi olmaktır.
Misyon
1.Türkçenin güzel ve doğru ve güzel kullanılmasını sağlamak. 2.Çevrenin, sosyal kültürel ve ekonomik bakımdan gelişmesi için bir merkez vazifesi görmek. 3.Çevre öğretmenlerinin birleşip görüştükleri ve tecrübelerini paylaştığı bir yer olmak ve öğretmenlerin iş başında yetişmelerine hizmet etmektir. 4.Yetişmiş insan kaynağı yaratarak Türkiye´nin bilişim toplumu olma yolumda ilerlemesinde katkıda bulunmaktır. 5.Bilgiyi, teknolojiyi akılcı ve çağdaş yöntemlerle üretmek ve sunmaktır. 6.Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim ve öğretim programını çevre faktörleri de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
Öğretim Şekli :Ortaokul NORMAL Öğretim şeklindedir.
DERS BAŞLANGIÇ 8:00 DERS BİTİŞ 15:00
Ulaşım
OKULUMUZ KOLAY ULAŞIM SAĞLANAN BİR KONUMDADIR. ADIYAMAN ŞANLIURFA YOLU ÜZERİNDE BULUNUP ADIYAMAN´A 60 KM, ŞANLIURFA´YA 55 KM UZAKLIKTADIR.AYRICA BOZOVA İLÇESİNE 18 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR. ADIYAMAN- ŞANLIURFA ARASINDA TAŞIMACILIK YAPAN KAHTA BİRLİK MİNİBÜSLERİ 15 DK DA BİR GEÇMEKTEDİR. AYRICA Ş.URFA-BARAJ-BOZOVA MİNİBÜSLERİ DE GEÇİŞ YAPMAKTADIR.
yok
YASLICA MAHALLESİ ALTUNDAĞ CADDESİ NO.2 BOZOVA/ŞANLIURFA